Paco

Posted on Updated on

Hallo, ik wil mij graag ook even voorstellen, ik ben Paco.
Door een oplettende buurtbewoner is er naar de Dierenbescherming gebeld omdat ik al tijden lang door de wijk zwierf, en ik er steeds slechter uit ging zien. Zij hebben mij daarom ook van straat gehaald en naar de shelter gebracht. Hier zit ik nu veilig te wachten op een nieuw baasje.

Ik ben op straat vaak aangevallen door de honden in de wijk, mijn kop zit daardoor vol met oude en nieuwe littekens, maar ik geef daar niet veel om, het lijkt wel stoer. Ik ben eigenlijk helemaal niet stoer, ik hou meer van knuffelen met mensen die om mij geven en hou ontzettend veel van koekjes eten.

De dierenarts schat mij ongeveer 3 jaar oud, ik ben verder gezond en wordt binnenkort gecastreerd. Ik medicijnen gekregen tegen teken, vlooien en wormen.

Ben jij op zoek naar een stoere hond met een klein hartje, neem dan contact op, misschien mag ik dan wel bij jou gaan wonen?

Om mij gelijk een goede start te geven, biedt DogPartner de eigenaar en mij een gratis les aan.