Wat kun jij doen


De bevolking en toeristen zijn onze ogen en oren, dit is dus het eerste en misschien belangrijkste wat je kunt doen. Wees alert en probeer misstanden of zieke en gewonden dieren te helpen en bij ons te melden.

In sommige gevallen kiezen wij ervoor om de dieren tijdelijk elders onder te brengen, hiervoor maken we gebruik van onze Foster Animal Parents. F.A.P. deze geweldige groep mensen zorgen tijdelijk voor een dier tot de situatie zodanig is dat het kan worden terug geplaatst of er een nieuw vast verblijf is gevonden.

Ook hebben de dierenbescherming en de dieren jou nodig ter ondersteuning van diverse werkzaamheden en of activiteiten. Of het nu gaat om het assisteren bij meldingen, het verkopen van spullen op de cruisemarkt, huisbezoeken of het financieel ondersteunen van onze organisatie. Een diversiteit aan mogelijkheden waarbij je uitgaat van wat jij kan en wil.

Wat we terug geven?

Naast een gezellig en gedreven team zijn het juist de slachtoffers die de echte voldoening brengen, een hond weer te zien kwispelen of een vogel te zien uitvliegen. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen en wat de beloning geeft.

Natuurlijk leven we van donaties en vragen we om donaties, zoeken we naar sponsoren en is iedere gift meegenomen. Maar buiten dat willen we het samen met jou doen om het zorgdragen van dieren een onderwerp te maken en houden van ons allemaal.

Wil je meer weten of eens een gesprek aangaan om te bekijken wat jij kan doen?

mail ons dan op info@dierenbeschermingbonaire.com