Paco

Posted on Updated on

Ben ik weer! Moet ik me nog voorstellen? Ik bedoel, ik heb nu al zo vaak op Facebook gestaan dat iedereen mij toch al zou moeten kennen!? 

Oke, vooruit, ik wil tenslotte heel graag naar mijn vaste gouden mandje. 

Ik ben Paco, de laatste jaren leefde ik overal een beetje. Soms werd ik een langere tijd gevoerd op een adres, en soms moest ik weken voor mijzelf zorgen. Maar altijd leefde ik op straat. 

Andere honden waren niet altijd lief voor me, ik heb moeten vechten voor mijn eten en plekje. Maar mensen waren soms net zo slecht. Ik heb een flink litteken op mijn rug, het lijkt erop dat ik met een machete bewerkt ben… Hoe ik daar precies aan ben gekomen, weet ik gelukkig niet meer. Misschien vonden mensen mij lastig omdat ik om eten kwam vragen? Maar ik had gewoon honger! 

Omdat ik nu al een tijdje bij een geweldig fostergezin ben, ben ik alweer helemaal vertrouwd met mensen. Ik hou van aandacht! Alle aandacht is goed. Het liefst ben ik de hele dag in je buurt, maakt niet uit waar je bent, ik volg je graag.  Ik ben dol op lekker geaaid worden, ik geef me dan helemaal aan je over.  

Omdat ik nu weer weet dat mensen goed voor me zijn, zal ik niet echt meer willen weglopen, het leven op straat was misschien toch te hard voor mij.  Ik ben wel erg nieuwsgierig naar wat er buiten de tuin gebeurt. 

Mijn fostegezin heeft hard met mij getraind, ik schijn best wel heel erg slim te zijn, ik leer dingen erg snel!  

Ik ben volledig ge├źnt, heb een chip en ben gecastreerd. 

Dus, wil jij mij mijn gouden mandje geven? Nee, doe trouwens maar een platina mandje, dat verdien ik meer 😉 Neem dan snel contact op met de dierenbescherming dames!