Bobby

Posted on Updated on

Bobby net bevrijdt van zijn te korte lijn

Daar stond je dan, verstopt tussen het bouwpuin, ik zag je dan ook per toeval. Ik zag dat het mis was en ben direct naar je toegelopen om je te checken. 
De sjorband waar je aan vastgebonden zat zat zo strak dat het ingroeien in je nek al begonnen was.
Ik aarzelde niet en riep mijn team bij elkaar, we hebben je eten en water gegeven want wat had jij een dorst…. En wat zat die band strak.
Je kon geen dag langer zo blijven zitten waarop ik heb besloten hem direct door te knippen. Dit was nog een uitdaging want de band zat zo strak dat ik amper met de schaar tussen jou en de band in kon komen. Hij knapte dan ook heel hard los. Je was ervan bevrijdt en oh wat een opluchting was dat voor je.


Een dag later kwamen we weer en zagen we dat je neus helemaal open lag, waarvan het de dag ervoor genezen leek van eerder verwonding.
De honden in de wijk pakken je, terwijl je zwak bent, aan een lijn ligt en je niet kunt verweren.
Ik heb je neusje ingesmeerd met medicatiezalf en wauw een dag later was het al weer dicht aan het gaan. 
We mogen van de eigenaar het terrein altijd op, dus zullen je voorlopig ook goed in de gaten houden. Je eigenaar had geen idee dat dit kon gebeuren en heeft het niet bewust gedaan. Maar daarom zijn wij er om te helpen.

Bobby wat een lief beest ben jij. Je verdiend een goed hondenleven ♥️🐶

jij kunt ons helpen

Deze werkzaamheden kunnen we niet doen zonder donaties en we willen dan ook nog een keer benadrukken hoe belangrijk donateurs voor ons zijn.
Wil jij ons steunen in ons werk, doe dan nu een donatie op rekeningnummer :
MCB 409.010.01
Of kijk op onze Facebook

Masha danki!!

Team Dierenbescherming Bonaire