Playa

Posted on Updated on

Hier ben ik dan! Ik ben Playa een nog jong meisje van ongeveer 1.5 jaar oud. 

Van mijn vorige baas weet ik niet veel, ik weet niet eens of ik een naam had. Maar de mensen die mij van straat hebben gehaald hebben mij Playa genoemd. 

Ik heb mijn ‘hele’ leven op een afgelegen strandje gewoond samen met nog twee andere honden. Het was een lastig leven, want eten was niet altijd goed geregeld door mijn baas. Maar gelukkig waren er geregeld toeristen die mij en mijn andere vriendjes wat vers water en wat te eten gaven. 

Maar dat leven heb ik gelukkig achter me kunnen laten, ik zit nu bij een fostergezin waar ik eerst wat heb kunnen aansterken samen met mijn grote broer Shadow. 

Maar nu ben ik er klaar voor, ik mag naar mijn gouden mandje.  

Ik ben een actieve, levendige jonge dame, ik hou van aandacht en spelen. Ik zou het leuk vinden als je al een hondenvriendje hebt, dan kunnen we samen lekker spelen en op onderzoek uit! 

Maar ik zou het nog veel leuker vinden als je mij en Shadow samen adopteerd! 

Mijn eerste entingen heb ik al gehad, ben ontwormt en heb mijn medicatie tegen karpatten gehad. Ik ben gechipt en word volgende week gesteriliseerd. 

Heb je interesse in mij (en Shadow), want ik ben natuurlijk gewoon een hele leuke knappe hond, stuur de dierenbescherming dan een berichtje. Dan kunnen we snel een keer afspreken om te kijken of we bij elkaar passen!