Shadow

Posted on Updated on

*Plof, zucht* ik lig weer lekker! Mag ik mezelf ook voorstellen? 

Ik ben Shadow, een oudere rustige hond. Mijn leeftijd weet ik niet zo goed, maar ik ga al wat al wat jaartjes mee. Omdat ik een zwaar leven achter de rug heb, lijk ik misschien wat ouder dan ik echt ben.  

Zullen we maar gelijk to the point komen, dan kan ik daarna weer lekker rusten en rondkijken. 

Aan mij zul je een hele rustige hond hebben, ik vind het heerlijk om gewoon lekker op de porch te liggen, en te kijken wat er allemaal gebeurt. Ik kan ook wel wennen aan lekker geaaid te worden en trouw naast je te liggen. 

Helaas kun je aan mij zien dat ik een zwaar leven achter de rug heb, mijn tanden zijn er bijna niet meer. Ik heb veel op stenen gekauwd om de honger wat te stillen, maar soms ook gewoon uit verveling. Maar kijk mij eens goed in de ogen, wat zie je dan? Precies, pure trouwheid! 

Wil jij mij mijn goude mandje geven? Neem dan contact op met de dames van de Dierenbescherming. 

#Shadow #Adoptie #GoudenMandjegezocht