Projecten

Project Hondenhokken

In maart 2018 zijn we het hokkenproject gestart. Het doel van het project was om een aantal hokken gedoneerd te krijgen, zodat die geplaatst kunnen worden op adressen waar het echt heel hard nodig is.

Dit project werd een groot succes, door jullie zijn er in totaal al 30 hokken gedoneerd. Onze bestellingen worden gemaakt door Krusada.

Waarom zijn hokken zo belangrijk?
Door de brandende zon op Bonaire is het heel erg belangrijk dat dieren op het heetst van de dag kunnen schuilen voor de zon. We kennen hier niet alleen de zon, maar in het regenseizoen kan het hier behoorlijk heftig regenen. Een dier moet dan de mogelijkheid hebben om te kunnen schuilen. En wat denk je van oud en nieuw? Veel honden zijn bang voor het vuurwerk, ze hebben op dat moment een plek nodig om veilig in weg te kruipen.

We proberen altijd eerst met de eigenaar van de hond naar oplossingen te zoeken. Maar soms zijn er niet de juiste middelen om een hok te maken of te kopen. Op zulke adressen plaatsen wij dan een hok.

Wil jij ook een hok doneren aan de honden die het zo nodig hebben?

Wil je een hok doneren?
Dat kan natuurlijk altijd!

De kosten voor een hok bedragen $49, dit bedrag kun je overmaken op onze MCB rekening onder vermelding van hokkenproject. Voor dit bedrag wordt een hok gemaakt en geplaatst op de plek waar het zo ontzettend nodig is. Een kleiner bedrag doneren mag natuurlijk ook.

BANK ACCOUNT NUMBER
MCB 409.010.01
P.O. Box 324
Swiftcode: MCBKBQBN

         

 ———————————————————————————————————————————————————

 

 

Project Help de kettinghond van Bonaire

 

HELP DE KETTINGHONDEN VAN BONAIRE!

Binnenkort start de dierenbescherming Bonaire met hulp van haar partners en vrijwilligers een grote campagne om de kettinghonden op Bonaire te helpen.

Unchain your dog campaign Dierenbescherming Bonaire